Kunta.tv:ssä: Kunnan tulee keskittyä avaintehtäviinsä

Kunta.tv:n haastattelussa Hannu Lehtilä haastatteli minua ajankohtaisista kysymyksistä liittyen muun muassa palveluiden järjestämiseen, kuntien talouteen ja kuntaliitoksiin. Kunta.tv on "verkossa toimiva kunta-alan asioita uutismaisesti ja ammattitaitoisesti käsittelevä tv–kanava". Vieraile Kunta.tv:n sivuilla.

Ohjelman kuvaus:
”Kunnan täytyy keskittyä avaintehtäviinsä eli terveyteen, sosiaalitehtäviin ja koulutukseen, sanoo Kristillisdemokraattien Jouko Jääskeläinen Lisää tehtäviä ei hänen mielestään kunnille enää pidä sälyttää. Hän muistuttaa, että kunta vastaa palvelusta myös silloin kun käytetään ostopalveluja. Vantaalaisena kaupunginvaltuutettuna Jääskeläinen vastustaa pakkoliitoksia, mutta haluaa seutuhallintoa sekä toisaalta uudenlaista lähidemokratiaa."

Share
This entry was posted in Vantaa, Vantaan tilanne, kunnallislaki, kunnallisvero, kuntatalous, kuntien tehtävät, lähiyhteisöt, muussa mediassa, ostopalvelut, pakkoliitokset, palveluiden järjestäminen, seudullinen yhteistyö, seutuhallinto, suuret ikäluokat, verot, yhteisöllisyys. Bookmark the permalink.

Comments are closed.