Media-arkisto

Vanhemmat haastattelut, kirjoitukset, kolumnit, puheet ja kannanotot löydät täältä.


Verkkouutisissa torstaina 12.5.2011:
KD:n Jääskeläinen: Meillä on isänmaan hyväksi valmiuspalvelu

"Jääskeläisen mukaan puolue (Kristillisdemokraatit) on pitänyt tärkeänä liittyen Portugalin tilanteeseen muun muassa keskustelujen avaamista yksityisten lainanantajien kanssa.

Toisena tärkeänä asiana Jääskeläinen mainitsee ehdon, jonka mukaan Suomi on jatkossa valmis harkitsemaan tuen antamista vain, mikäli tähän on mahdollista saada vastavakuuksia."

→ Lue koko juttu Verkkouutisten sivuilta...


Vantaan Sanomissa ti 19.4.2011:
Vantaa sai kaivattua lisävoimaa eduskuntaan

"Kuudes Vantaalta eduskuntaan valittu on Jouko Jääskeläinen (kd), joka kahden vaalikauden tauon jälkeen palaa kansanedustajan tehtäviin.
Jääskeläinen sai kristillisdemokraattien ainoan paikan Uudellamaalla. Hän kuvaa paluutaan yhtä jännittäväksi kuin ammattinyrkkeilijöiden paluuta kehään."

→ Lue koko juttu VS:n sivuilta...


Ilta-Sanomissa su 10.4.2011:
"Vakauttava lisä hallitukseen"

"Jääskeläinen on ehdokasjoukossa todellinen konkari. Hän johtaa nyt kristillisdemokraattien puoluevaltuustoa ja on aiemmin toiminut sekä eduskuntaryhmänsä puheenjohtajana että puoluesihteerinä. Hän uskoo, että perussuomalaisten rynnistyksestä huolimatta kristillisdemokraatit saattaa hyvinkin olla mukana neuvottelemassa seuraavan hallituksen muodostamisesta."

→ Lue koko juttu Ilta-Sanomien sivuilla...


Länsi-Uusimaa 28.2.2011:
"Emme ole uskontopuolue"

Länsi-Uusimaa teki lehtijutun, kun KD:n Uudenmaan ehdokasjoukkoa tarjoili Lohjalla pullakahvit.
"– Kohu on nostanut esille kysymyksiä yhteisön arvoista, ja politiikkaa johtaa arvot. Ei politiikka ja omantunnon asiat ole erikseen, Jääskeläinen sanoi."

→ Lue lisää Länsi-Uusimaan sivuilla...


Helsingin Sanomien mielipidepalstalla la 29.1.2011:
Valtuusto vastaa kaupunkilaisten hyvinvoinnista

Mielestämme tilanteessa on kannettu moraalista vastuuta, kun asiaa on vakavasti selvitetty. Keskeiseksi tulokseksi näyttää jäävän, että Helsingin ja Vantaan yhdistäminen ei ratkaisisi seudun ongelmia. Selvityksessä on käynyt ilmi niin paljon tosiasioita, että yhdistäminen ei olisi myöskään vantaalaisten etujen mukaista...

→ Lue lisää...


Kristiina Kunnaksen haastattelussa KD-lehdessä 30.9.2010:
Vaarallisinta on välinpitämättömyys

"Konservatiivisia arvojamme on joskus moitittu koviksi, mutta KD:tä ei kukaan voi väittää välinpitämättömäksi. Kovin arvo on välinpitämättömyys, sanoo Jouko Jääskeläinen."

→ Lue koko juttu KD-lehdestä...


Jouko Jääskeläisen kolumni, KD-lehti 29.09.2009
"Vantaa on tienristeyksessä"

Vantaa on suurten ratkaisujen edessä. Talouden alamäki vei päättäjät puun ja kuoren väliin. Ilahduttava yhteistyön tulos on elokuussa solmittu Vantaa-sopimus. Sen tavoitteena on tehostaa talouden hoitoa. Turhasta omaisuudesta ja tiloista pyritään eroon. Tarkoitus on säilyttää niin korkeatasoiset palvelut kuin mahdollista ja välttää irtisanomiset...
Lue lisää...


Jouko Jääskeläisen kolumni, KD Etelä-Vantaa 6.12.2009:
"Nyt tarvitaan yhteisöllisyyttä"

Yhteinen elämä tarvitsee pelisääntöjä. Parhaimmillaan pelisäännöt tukevat meitä yksilöinä tekemissämme omissa valinnoissamme. Kunnissa ja valtiollisella tasolla tarvitaan yhteisöllisiä ratkaisuja. Heikompaa ei saa jättää omien mahdollisuuksiensa ja oman onnensa varaan, vaan häntä on tuettava...

Lue lisää...


Kannanotto Myyrmäki-lehden numerossa 06/2007
Länsi-Vantaan kehittämisestä, rauhanturvaamisesta ja haastavasta energiapolitiikasta

Lue lisää...


Comments are closed.